Skip to content

Zoekt u een tijdelijke of vaste baan?  

TopHeadHunting kan uw ‘personal coach’ worden bij uw zoektocht naar het vinden van een nieuwe baan. Een baan waar uw hart sneller van gaat kloppen en die echt bij u past.

TopHeadHunting bemiddelt zowel in vaste banen (werving en selectie) als in tijdelijke opdrachten (detachering en uitzenden) voor HBO en academisch personeel in alle sectoren. 

Wil je de volgende stap zetten maken in je carrière ? Stuur dan een e-mail met uw cv naar info@topheadhunting.nl. Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures openstaan door geheel Nederland. Bekijk hier alle vacatures en solliciteer direct of neem contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen dé baan voor u te vinden.

Onze  dienstverlening

Wij vinden het een uitdaging om u en anderen te helpen bij de ontwikkeling van hun carrière. Dat is onze roeping. Bij ons ligt de nadruk op het ontwikkelen van uw positieve punten. Om sterk te zijn in uw werk. De uitdaging is om het juiste evenwicht te vinden tussen voelen, denken en handelen. Als u dit kunt, zult u zich als professional ontwikkelen en meer succes hebben in uw werk. We willen u graag helpen dat te doen.