Monteur A

Start: 01-07-2024
Einde: na 1 jaar mogelijkheid om in vaste dienst te komen
Uren: 40 uur/weeek
Salaris: schaal 4 (€ 2.905 – €3.874,04) of schaal 5 (€ 3120,- – € 4.161) bruto per maand, afhankelijk van ervaring
Locatie: Amsterdam

Voor de onderdelen GV&RN en Onderhoud en Storingen zoeken we per direct monteurs met VP-certificaat in de Laagspanning en de Middenspanning.
– Locatie: Amsterdam
– Een sterke voorkeur voor monteurs die schakelbevoegd zijn.

Werken in de buitenlucht. In onze laag- en middenspanningsnetten om precies te zijn. Dat gaat samen met interessante technische vraagstukken, vrijheid en voldoende doorgroeimogelijkheden. Je doet het als elektromonteur. Jij maakt het net betrouwbaar bij Alliander.

De energietransitie is onmogelijk zonder jou als elektromonteur

Je hoort wel vaker dat elke dag anders is. Maar in jouw functie is dat écht zo. Via jouw eigen tablet kijk je in de planning welke werkzaamheden er die dag klaarstaan. In jouw bedrijfsbus vertrek je vanuit huis naar de locatie in jouw werkgebied. De ene dag los je samen met een elektromonteur in opleiding een storing op. De andere dag repareer je een kabel die geraakt is tijdens graafwerkzaamheden. En wat dacht je van een klus waarbij een nieuwe woonwijk moet worden voorzien van een laagspanningsnet? Een kleine opsomming, want er is natuurlijk veel meer. Het energienet van de toekomst maken we voor iedereen, mét iedereen. En als elektromonteur werk jij hieraan mee. Zo ben jij bezig met het:

– Aanleggen, onderhouden en het oplossen van storingen op het laag- en middenspanningsnetwerk, transformatorstations en openbare verlichting.
– Draaien van een wacht- en storingsdienst 1 keer in de 5 weken (alleen gedurende de dagdienst)
– Begeleiden van elektromonteurs in opleiding.

Jij maakt het net completer bij Alliander

Wist je dat we bij Alliander uit verschillende bedrijven bestaan? Samen met Liander, Qirion, Qterra, Dep, Firan en Entrnce ontwikkelen én beheren we het energienet voor miljoenen inwoners van Nederland. En met de huidige energietransitie is dat hard werken. Dat doen we met de hulp van ruim 8.000 vakmensen. Dankzij deze talenten hebben wij het volste vertrouwen in de energietoekomst van Nederland. Samen met jou maken wij dat mogelijk.

En jij gaat dat doen bij ons bedrijfsonderdeel Liander. Hier ben jij medeverantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van energienetten zoals elektriciteit en gas. Dat regel je met zo’n 3.000 collega’s. Zo leveren wij energie aan huishoudens, bedrijven en andere klanten.

Ons energienet monitoren kan alleen als jij genoeg energie hebt. En de juiste werkomgeving geeft jou dat. De afdeling Onderhoud & Storingen en de afdeling GV&RN bestaat uit gezellige en behulpzame collega’s. Elkaar helpen bij wat grotere, ingewikkelde vraagstukken doen jullie altijd. En tijd voor een gezellig praatje of een goede grap is er natuurlijk ook. Jouw toekomstige collega vertelt je hier meer over.

“Op de planning staan elke keer weer andere dingen. Dat maakt het werk uitdagend. En daardoor blijf je leren.”

Jij maakt het net energieker

Schakelen in het elektriciteitsnet en testen of het werkt. Dat doe je vanuit je eigen kracht en talent. En dat doe je bij ons. Draag jij daaraan bij met jouw logische manier van denken? Geweldig! Zeker als je dit aanvult met:

– Een opleiding in de elektrotechniek, bij voorkeur richting laag- en middenspanning.
– Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
– Een BEI certificaat Vakbekwaam Persoon in de LS en MS
– Een rijbewijs B.