Skip to content

U zoekt personeel

Bent u op zoek naar een korte of lange termijn aanvulling voor een project? Heeft u specifieke kennis of extra capaciteit nodig voor een opdracht? TopHeadHunting denkt graag met u mee over de juiste invulling van uw recruitmentbehoefte. Laat TopHeadHunting bewijzen dat kwaliteit en flexibiliteit heel goed samengaan.

Uw tevredenheid is ons streven!

Door een mix van media, search en ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat kandidaten aan te trekken die aan uw verwachtingen voldoen en ook kunnen overtreffen. Onze kandidaten kunnen uitstekend inspelen op specifieke vraagstukken binnen uw organisatie en zijn gewend aan tijdelijke opdrachten.

Wij doen u graag een voorstel met een beschrijving van uw recruitmentbehoefte en 3-staps werkwijze. Onze 3-stapswerkwijze kenmerkt zich door  kwaliteit in combinatie met flexibiliteit en snelheid.  Wilt u de overeenkomst vroegtijdig beëindigen of juist verlengen?  Dan vinden wij samen met u een passende oplossing.

TopHeadHunting gaat graag een langdurige en transparantie relatie met u aan.

Onze 3-staps-werkwijze
Werkgevers
1. Introductie

Om een goede indruk te krijgen van uw organisatie en uw wensen  zal er eerst een verkennend introductiegesprek plaatsvinden. Dit kan op uw locatie of via een video call.

Werkgevers
2. Vacature uitzetten

Als u nog geen passende vacature tekst heeft, dan wordt deze voor u opgesteld en uitgezet naar diverse internetplatforms. 

Werkgevers
3. Kandidaten voorstellen

Wij sturen u de cv’s van de geselecteerde kandidaten per e-mail.  U kunt personeel op basis van werving en selectie, detachering of als flexkracht aanvragen. 

TopHeadHunting werkt onder meer voor